www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Palmfett ......

Publicerad 2014-06-27 22:28:15 i Allmänt,

Det skrivs, och kommenteras, på olika sociala medier en hel massa om palmolja.

Palmolja har ett mycket dåligt rykte och det faktiskt med viss rätt. Mycket av palmoljeproduktionen leder till skövling av regnskogar och är allt annat än miljövänlig varken mot naturen eller arbetarna! Palmolja kräver dessutom kemiska behandlingar av olika osmakliga slag för att "omvandlas" till fast form för att kunna användas i livsmedel. I Alpnaering´s produkter finns det palmfett ......

Normalt är flytande fett hälsosammare än fast/hårt fett.

Flytande = fler omättade fettsyror =bättre för hälsan.

För palmfettet gäller det omvända.

Palmfettet innehåller mer omättat fett än palmolja. Palmfett smakar bättre än hårdare fetter. Palmfett innehåller också en högre halt karoten och sk. ”goda fettsyror” som sänker det onda kolesterolet LDL. Palmfett innehåller inga transfetter.

Nahrin (Alpnaering´s leverantör/tillverkare) använder palmfett från en leverantör som driver ekologiska plantager i Colombia. Det innebär bland annat att ingen regnskog skövlas för produktionen, och det innebär också att fettet kan användas i sin ursprungliga form, utan kemisk behandling, i produkterna. Nedan följer en översättning av en del av det tillverkningscertifikat som leverantören har .....

 
 
 
"Palmfett och regnskogen: Vi vill informera alla våra kunder om att ingen regnskog skövlas för att producera vårt palmfett. Den ekologiska plantagen i Columbia har brukats i så länge som i fyra generationer.

Det är dessutom en varierad odling där bl.a. bananer odlas mellan oljepalmerna.

Oljepalmen ger högst volym olja per enhet i avkastning, därför är den miljövänlig då den inte kräver stora arealer av odlad mark. Palmfettet behöver heller inte härdas på kemisk väg eftersom det är ett av få naturliga fetter som är fast vid rumstemperatur. Därmed är den även fri från transfetter.

Genom att använda palmfett kan Nahrin erbjuda alla kunder miljövänliga och hälsosamma produkter i ännu högre grad."

 

Några av dom produkter som innehåller palmfett är:
Vissa soppor och såser, Citronpeppar, Grillkrydda, Kycklingkrydda, Lökkrydda, Marinad, Paprikakrydda, Parsillade, Salladsmix och Vitlökspeppar.

Är det någon produkt du undrar över innehållet i så är du givetvis välkommen att fråga!

Söndag, och äntligen är veckan till ända

Publicerad 2014-06-15 06:18:00 i Allmänt,

Ja, nu har denna erbjudandevecka nått sitt slut och det är dags för det sista erbjudandet! Men du har väl inte missat att du till och med i dag kan köpa alla veckans erbjudanden? Skicka mig ett mail på ingemar@imonway.se och berätta vad du vill ha och dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig om leverans.
 
Dags för dagens erbjudande, som handlar om fötter .....
 
 
 

Sommarens finaste fötter & ben!

Vem vill inte ha fina fötter i sommarsandalerna?! Från Alpnaering´s hudvårdsmärke Swissform köper du allt du behöver för att få fötterna mjuka och goa. Unna dig en stunds fotbad med Vital Ped - det gör gott för både kropp & själ. Fila sedan fötterna och smörj rikligt med Foot Cream. I det här paketet får du 2 förpackningar Vital-Ped fotbadssalt, 1 tub uppfräschande Fotkräm och en rejäl Fotfil.

Normalpris för hela paketet är 329:- men i dag betalar du bara 269:-!

Och som om det inte vore nog, så får du dessutom alldeles gratis en jätteskön duschboll när du skall ta hand om resten av kroppen!  Värde 22:-.

Ger en härlig  mini-SPAupplevelse varje gång du tar en dusch!
Häll en liten klick av din favorit Shower Gel i  den fuktade bollen och skumma upp.
Massera noggrant på hela kroppen och  skölj av. Efteråt känns huden mjuk och len och doftar gott av duschgelen.

 

 

Lördag, och snart slut på veckan!

Publicerad 2014-06-14 07:06:00 i Allmänt,

Nu är det dags för en krydda igen, en krydda med verklig sting!
 
Alpnaering´s Citronpeppar passar utmärkt till fisk och skaldjur. Den består av en smakrik blandning av flera pepparsorter och med en tydlig citronarom.

Vikt 280 g.

 
 
Normalpriset är 179:-, denna veckan betalar du bara 149:- och dessutom får du en tom ströare värd 12:- med på köpet som extra bonus!

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela