www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Söndag, och äntligen är veckan till ända

Publicerad 2014-06-15 06:18:00 i Allmänt,

Ja, nu har denna erbjudandevecka nått sitt slut och det är dags för det sista erbjudandet! Men du har väl inte missat att du till och med i dag kan köpa alla veckans erbjudanden? Skicka mig ett mail på ingemar@imonway.se och berätta vad du vill ha och dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig om leverans.
 
Dags för dagens erbjudande, som handlar om fötter .....
 
 
 

Sommarens finaste fötter & ben!

Vem vill inte ha fina fötter i sommarsandalerna?! Från Alpnaering´s hudvårdsmärke Swissform köper du allt du behöver för att få fötterna mjuka och goa. Unna dig en stunds fotbad med Vital Ped - det gör gott för både kropp & själ. Fila sedan fötterna och smörj rikligt med Foot Cream. I det här paketet får du 2 förpackningar Vital-Ped fotbadssalt, 1 tub uppfräschande Fotkräm och en rejäl Fotfil.

Normalpris för hela paketet är 329:- men i dag betalar du bara 269:-!

Och som om det inte vore nog, så får du dessutom alldeles gratis en jätteskön duschboll när du skall ta hand om resten av kroppen!  Värde 22:-.

Ger en härlig  mini-SPAupplevelse varje gång du tar en dusch!
Häll en liten klick av din favorit Shower Gel i  den fuktade bollen och skumma upp.
Massera noggrant på hela kroppen och  skölj av. Efteråt känns huden mjuk och len och doftar gott av duschgelen.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela