www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Sista arbetsdagen denna veckan

Publicerad 2014-05-28 23:01:45 i Allmänt,

Det blev en kort vecka det här!

Nu är det långhelg som gäller, ledig från ordinarie jobbet ända till på måndag! Skönt, och några extra dagar för en välbehövlig vila. Dock kommer det ju inte att bli enbart vila, mina "sidoinkomster" kräver ju också en del uppmärksamhet. Dels lite jobb med uppdateringar på sociala medier, men också en produktvisning innan det blir vardag igen.
 
Denna gången skippar jag maj-order till Alpnaering utan startar juni med en order direkt vid månadens början. Amwayorder blir det i alla fall, och det har det blivit innan i maj också!
 
Är det förresten något du saknar eller behöver från antingen Amway eller Alpnaering? Maila mig så fixar jag det! Eller skulle du vilja vara värd/värdinna för en produktvisning? Antingen kör vi en kombinerad tvätt/städ/krydd-visning eller så fokuserar vi bara på en av leverantörerna. Du bestämmer, och som vanligt får du en generös värdinnegåva/värdinneersättning när du bjuder in 8-10 av dina vänner till en festlig kväll!
 
Timmen börjar bli sen, och även om det som sagt är arbetsfritt i morgon så pockar sängen på uppmärksamhet nu ....  God natt och sov gott, i morgon skall jag försöka bidra med något extra läsvärt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela