www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

En efterlängtad säsongsfavorit!

Publicerad 2014-09-30 20:53:10 i Allmänt,

 

Kryp upp i soffan och värm dig med vårt efterlängtade Punsch-Apelsin Te.

Den har redan rönt stor efterfrågan, så här gäller det att vara snabb! Det finns endast ett begränsat antal på lager!

Prioriteringar ....

Publicerad 2014-09-29 19:26:09 i Allmänt,

Det är så mycket saker som hela tiden pockar på uppmärksamhet, så det gäller att prioritera. En hektisk period på jobbet gör att den lediga tiden mer än nånsin behövs för vila och för att samla energi. En sak som ger extra energi är dock alla trevliga människor jag träffar genom min "sidoverksamhet"! Det är därför något jag är beredd att satsa ännu mer tid på!
 
Skulle du också tycka att det vore trevligt att träffa nya positiva människor? Då är det här en möjlighet för dig ....
 
 
Hör av dig till mig, få två storsäljare gratis  --  och jag kan dessutom berätta för dig hur du kan göra för att få hela ditt startpaket gratis!
 
Hör av dig!

Alpnaering Ranchmix till specialpris!

Publicerad 2014-09-21 21:16:00 i Allmänt,

Alpnaerings Ranch Mix är en härlig kryddblandning som ger kött och grillrätter en fyllig smak med en touch av lite pepprig tomat. Passar även till dipp, i salladsdressing och till pasta.

 

 

Tips och användningsområde:

Blanda en underbar dipp med 2 dl crème fraiche, 1 msk Ranch Mix och ½ tsk Alpnaerings Köttbuljong. Den här röran är även fantastisk till kött, grillat och till kyckling!

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela