www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Grillpaketet 2015

Publicerad 2015-05-19 19:07:29 i Allmänt, Produkter,

 

Några tips till det otroligt populära Grillpaketet!

Fyllda champinjonhattar:
Fyll champinjonhattar med vitlöksost, gjord antingen på neutral mjukost eller Creme Fraiche och Vitlökskryddan. Lägg dom lite snabbt på grillen så osten gottar in sig i champinjonen.

Tomatsalsa:
3 st tomater
1 st Mango
½ Rödlök
½ tsk Grönsaksbuljong
2 msk Olivolja
Finhacka och rör ihop till en oemotståndlig tomatsalsa.

Mumsiga potatisskivor:
Skiva potatis i centimetertjocka skivor. Låt dom dra en stund i en marinad gjord på Olivolja och Marinadkrydda. Baka dom i ugnen i 175 grader tills dom får en gyllenbrun färg.

Grillköttet:
Blanda en marinad av Grillmix och Honung. Låt köttet ligga, inte allt för kallt, i marinaden minst ett par timmar innan det grillas.

Just nu kan du köpa Grillpaketet för bara 525:-, ordinarie pris 645:-.

Skicka mig din beställning redan i dag, maila den till ingemar@imonway.se, så att du inte missar alla härliga smaker till sommarens grillkvällar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela