www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Miljövänlig tvätt

Publicerad 2016-08-25 14:10:45 i Allmänt,

Att alltid välja produkter som är skonsamma mot vår gemensamma miljö tycker jag är viktigt. Det är också ett av skälen till att jag sedan många år tillbaks valt att tvätta med Amway´s tvättmedel SA8.
 
Inte nog med att det är "snällt" mot miljön, det är också "snällt" mot mig! Tack vare att det innehåller bara tvättaktiva ämnen, och inte som i många andra tvättmedel en hel massa utfyllnadsmedel så behöver jag inte dosera lika mycket i tvättmaskinen, och allt tvättmedlet löser upp sig i vattnet. Inga rester kvar i tvättmedelsfacket som en hård klump, och inga rester kvar i kläderna som vita fläckar!

SA8 är inte fullproppat med parfym, så mina nytvättade kläder luktar inte vare sig äpplen, havsbris eller något annat konstlat - dom luktar bara rent!
 
 
 
 

Bye bye kluvna toppar, hej glansiga vågor

Publicerad 2016-08-22 22:45:00 i Allmänt,

Vackert, glänsande hår är ingen självklarhet. Särskilt inte under soliga sommarmånader när väder och vind gör sitt. Men var inte orolig! Mallow Shampoo och Hair Conditioner – den bästa kombon för din dagliga hårvård.

Mallow Shampoo är vårdande och innehåller nyttiga B- vitaminer, bambu, rödmalva och vitamin E. Det rengör effektivt men milt, helt utan parabener och passar även färgbehandlat hår. Ditt hår får en fräsch lyster och blir lätt att styla. Och det doftar härligt.

Kombinera Mallow Shampoo med Hair Conditioner – ett balsam med vetegroddsextrakt och aloevera som hjälper till att återfukta torrt och skört hår. Håret blir lätt att reda ut och får en vacker glans.
 
Följ länkarna när du skall beställa, ange ÅF-nummer 18757 när du uppmanas när du registrerar dig!
 

 

Mallow Shampoo

Mallow Shampoo är ett aktivt schampo som hjälper till att bevara hårets naturliga fukthalt och elasticitet samtidigt som det tillför näring till hårbotten. Aktiva ingredienser som malva, bambu och B-vitaminer hjälper till att stärka hårets struktur och ge glans och volym. Rekommenderas till skadat, fint och sprött hår.

Aktiva Ingredienser 
Rödmalva, veteprotein, vitamin B3, vitamin B5, vitamin C, bambu, vitamin B6, vitamin E, palmolja och silica. 

Användning 
Fukta håret och massera in Mallow Shampoo. 
Massera ordentligt i hårbotten och skölj ur.

Dermatologiskt testad.

Fördelar
•Ett härligt schampo som bevarar hårets naturliga fukthalt och elasticitet.
•Tillför näring till hårbotten.
•Stärker hårets struktur och ger glans och volym.

Innehåll: 250 ml


 

Hair Conditioner

Hair Conditioner är ett milt balsam för alla hårtyper. Essentiella oljor och växtextrakt hjälper till att stärka hårets struktur samtidigt som det ger en fin glans. Håret blir lättkammat och känns silkeslent.

Aktiva ingredienser som aloe vera och vetegroddsextrakt hjälper till att bevara hårets fukt och elasticitet. Broccoli är rik på både mineraler och vitaminer som tillför håret näring. Kamomill, calendula, salvia, johannesört och arnica är alla reparerande och vårdande. Veteprotein bildar en skyddande hinna som gör att de aktiva ämnena snabbt tränger in i hårstrået. Rosmarin tillsammans med aloe vera har en stimulerande effekt på cirkulationen i hårbotten, vilket bidrar till ökad näringstillförsel till hårroten.

Användning: Massera in en liten mängd balsam i tvättat handdukstorkat hår. Låt verka ett par minuter och skölj sedan ur.

Aktiva ingredienser: Vetegroddsextrakt, aloe vera, veteprotein, broccolifröolja, kamomill, calendula (ringblomma), rosmarin, salvia, johannesört och arnica (slåttergubbe).

Innehåll: 200 ml

 
 

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela