www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Nu skall du ta hand om ditt ansikte!

Publicerad 2016-07-15 20:24:21 i Allmänt,

Nu är det rätt tid att börja ta hand om ditt ansikte, och börja förbereda det för den mörkare och torrare årstiden. Det är förresten alltid rätt tid, men eftersom du kan köpa dessa topprodukter till extrapris just nu, så blir det verkligen rätt tid!
 

Lyxpaket ansiktsvård!

 

Intensive Serum

Används under din ansiktcreme, försärker effekten av din creme genom att jobba djupt ner i huden. En riktigt lyxig intensivkur för den som vill minimera rynkor och fina linjer. Flera aktiva ingredienser hjälper till att hålla huden ung och spänstig samtidigt som den blir mjuk och fin.
Hyaluronsyra ger spänst och huden blir fastare.
Ginkgo Biloba stimulerar cirkulationen och bidrar till ett fräscht utseende.
Echinacea verkar stärkande och bromsar förtidigt åldrande av huden.

Nya Intensive Eye cream

Området runt ögon och läppar är ansiktets ömtåligaste och mest sårbara område. Det är också där som de första uttryckslinjerna och rynkorna dyker upp.
Intensive Eye Cream är ett naturligt alternativ som bevarar huden runt ögonen ungdomlig och vacker. Förutom bockhornsklöverfrö innehåller Intensive Eye Cream både hyaluronsyra och pentavitin som effektivt hjälper till att trolla bort alla ålderstecken. Det är två effektiva fuktbindare som hjälper till att hålla huden ung genom att bevara spänst och smidighet.
Vitamin A + E tillsammans med Q10 är kraftiga antioxidanter som bekämpar fria radikaler och på så vis skyddar och bromsar det förtida åldrandet. En mix av solrosolja, majsolja, olivolja, sesamolja, macadamiaolja och sheasmör skyddar den känsliga huden runt ögonen och bevarar mjukhet och elasticitet.
 
Detta sköna lyxiga ansiktsvårdspaket kan du just nu beställa för bara 449:- (ordinarie pris är 528:-).
Antingen hör du av dig med ett mail till ingemar@imonway.se, eller så beställer du själv enligt instruktioner i ett tidigare blogginlägg (Vill du beställa själv?).
Priset gäller vid beställning senast 31 augusti 2016, men notera att lagret hos Alpnaering är stängt för semester till och med den 7 augisti 2016.

Salladsmix - på kampanj just nu!

Publicerad 2016-07-06 22:23:00 i Allmänt,

 
Den fantastiska kryddblandningen Salladsmix är på kampanj just nu för bara 159:- (ordinarie pris 189:-)

Blanda 2 tsk i 2 dl créme fraiche till en supergod dipp!

Blanda i olja för en mumsig dressing, använd på ugnsrostad potatis, i pastasallad, på grönsaker, helt enkelt ett måste till sommarens grillning!
 
Vill du köpa den eller något annat? Skicka mig ett mail till ingemar@imonway.se, eller beställ själv på nätet. Läs hur i ett tidigare inlägg som beskriver hur du gör - du hittar det här!
 
 

Vill du beställa själv?

Publicerad 2016-07-04 15:25:00 i Allmänt,

Skulle du vilja beställa dina produkter från Alpnaering och Swissform direkt från leverantören själv?
 
Inga problem, det är hur enkelt som helst!
 
Gå in på www.alpnaering.se, blädra dig igenom det stora utbudet av både matprodukter och kroppsvårdsprodukter. Välj ut dina favoriter och klicka på köpknappen för att placera dom i din varukorg.
När du handlat färdigt klickar du bara på "Kassan" uppe till höger. När du kommer till kassan väljer du att registrera dig.
 
 
När du fyllt i dian personliga uppgifter anger du 18757 på raden för Din återförsäljares ÅF-nr. Välj sedan ett lösenord, och du är registrerad som direkthandlande kund hos Alpnaering. Inga krav, inga måsten, inga minimisummor att handla för, men du får tillgång till hela det stora produktutbudet med kvalitetsvaror!
 
 
 
Skulle du vara intresserad av att själv skapa en extrainkomst genom att sälja produkterna själv, så kryssar du i det alternativet. Skulle du vara intresserad av att vara värd/värdinna för en demokväll med Alpnaering och Swissform-produkter så kryssar du helt enkelt i det valet i stället.
 
Enkelt och smidigt, precis som det skall vara att handla online!

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela