www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Jag har börjat äta ett nytt B-vitamintillskott

Publicerad 2017-03-18 14:18:00 i Allmänt,

B-vitaminer främjar ämnesomsättningen och dom bidrar till att minska trötthet och utmattning. Men det är ingen idá att bara "vräka i sig" hela den rekommenderade dosen av B-vitaminer på en gång för det klarar inte kroppen av att hantera. Med den här nya tabletten från Nutriway så har man dock löst det problemet!

 
 Den här tabletten är uppbyggd med en teknik som man har valt att kalla Dual Action, eller på svenska så har man gjort den dubbelverkande.
Den är uppbyggd av två olika lager, där det ena lagret i stort sett löses upp direkt när du tar tabletten, medans det andra lagret löses upp långsamt under upp till åtta timmar för att kroppen på ett optimalt sätt skall kunna ta upp alla B-vitaminerna som finns i den lilla tabletten.

Den innehåller hela dagsbehovet av 8 essentiella B-vitaminer och är lätta att svälja tack vare sin form och den lilla storleken.

Direkt när du tar tabletten frigörs vitaminerna B2 och B12 som både främjar ämnesomsättningen och motverkar trötthet.
Under de kommande åtta timmarna frigörs sedan B1, och B7 som främjar ämnesomsättningen, B9 som motverkar trötthet samt B3, B5 och B6 som både främjar ämnesomsättningen och motverkar trötthet.

Efter att ha tagit den här under ett par veckor nu så kan jag faktiskt säga att jag orkar mer, framför allt orkar hålla fokus på vad jag håller på med mycket lättare, så den här kommer jag absolut att fortsätta att ta!

Medelhavspaket

Publicerad 2017-03-08 23:35:01 i Allmänt,

Medelhavspaketet är ett specialerbjudande från Alpnaering under mars 2017.
 
Här får du två härliga kryddburkar i fullstorlek plus en ströare med den populära Vitlökskryddan.

Här är ett litet tips på en fantastisk fisksoppa du kan bjuda på, baserat på Medelhavspaketet.

Fisksoppa
400 g torskfilé el annan fisk
1 burk/pkt krossade tomater
5 tsk Medelhavsbuljong
2 tsk Vitlökskrydda
en liten nypa Bergssalt med örter
5 dl crème fraiche
1 dl vatten
En knippe dill
500 g räkor

Börja med att dela fisken i mindre bitar. Häll de krossade tomaterna i lämpligt kärl och rör i buljongen och kryddorna. Lägg i den delade fisken och låt sjuda tills fisken känns färdig (ca 5 min.). Rör i crème fraiche, klippt dill och vatten och värm upp. När soppan är färdig, lägg i räkorna och servera !
 
Nyfiken på att testa?
Du kan beställa Medelhavspaketet till och med den 26/3 2017 till specialpriset 389:- (ordinarie 479:-).
Skicka ett mail till ingemar@imonway.se om du är intresserad!
 

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela