www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Snart fredagkväll ....

Publicerad 2014-05-30 17:41:00 i Allmänt,

Jaa, snart är det fredagkväll! Jag har just avslutat en sejour i köket - stekt köttbullar och pannbiffar på 1 kg köttfärs. Och vad tror ni att jag kryddat med? Precis, Alpnaering´s löksoppa och så lite Ranch Mix på det. Enkelt, och supergott!
 
Vi får väl se i morgon förresten vad "domen" blir över mina köttbullar. I morgon kommer det nämligen hit tre glada barnbarn som skall vara med farfar till på söndag. Och det vet vi ju alla hur det är med barn, dom säger precis som det är  --  var det gott så säger dom det, var det inte gott så lär man ju få veta det också!
 
Jag ser verkligen fram emot att få ta hand om dom här tre små vildarna ett par dar, även att jag vet att jag kommer att vara helt slut när dom åker hem! Ja små och små förresten, fy sjutton vad fort dom växer dom små liven. Den äldsta av dom är redan 9 år, och ändå är det som om det vore i går som jag blev farfar för första gången!
 
Hoppas nu bara att vädret blir OK så att vi kan vara ute en del, dom blir lätt uttråkade om dom skall sitta inne hela helgen! Och TV-programmen räcker inte riktigt till heller .....
 
Nä, ta tag i lite disk nu och sedan bara slappa tills i morgon! Trevlig helg på er!!

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela