www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Kosttillskott — behövs det?

Publicerad 2014-11-11 09:22:43 i Allmänt,

De flesta människor har glädje av ett välbalanserat kosttillskott. Särskilt när den perfekta kosthållningen med massor av frukt och grönt i teorin, kanske inte riktigt fungerar för alla i praktiken. Vi är nog många som har svårt att leva upp till det varje dag, vecka ut och vecka in! Om man sedan tränar mycket, är fysiskt nedsatt eller är rökare, då ökar behovet ytterligare av viktiga vitaminer och mineraler.

Alpnaering´s hälsoprodukter håller en oerhört hög kvalitet, du kan förvänta dig det bästa av dom!

I sortimentet av kosttillskott kan du även hitta bra hälsoprodukter för egenvård av tex magproblem, tillskott för vackrare hud, tinkturer för utrensning samt vitaminer, mineraler och omega 3.

Låt Alpnaering´s hälsokost bli en del av ditt husapotek – det kan löna sig!
 
          
 
 
 

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela