www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Miljövänlig tvätt

Publicerad 2016-08-25 14:10:45 i Allmänt,

Att alltid välja produkter som är skonsamma mot vår gemensamma miljö tycker jag är viktigt. Det är också ett av skälen till att jag sedan många år tillbaks valt att tvätta med Amway´s tvättmedel SA8.
 
Inte nog med att det är "snällt" mot miljön, det är också "snällt" mot mig! Tack vare att det innehåller bara tvättaktiva ämnen, och inte som i många andra tvättmedel en hel massa utfyllnadsmedel så behöver jag inte dosera lika mycket i tvättmaskinen, och allt tvättmedlet löser upp sig i vattnet. Inga rester kvar i tvättmedelsfacket som en hård klump, och inga rester kvar i kläderna som vita fläckar!

SA8 är inte fullproppat med parfym, så mina nytvättade kläder luktar inte vare sig äpplen, havsbris eller något annat konstlat - dom luktar bara rent!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela