www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Nu skall du ta hand om ditt ansikte!

Publicerad 2016-07-15 20:24:21 i Allmänt,

Nu är det rätt tid att börja ta hand om ditt ansikte, och börja förbereda det för den mörkare och torrare årstiden. Det är förresten alltid rätt tid, men eftersom du kan köpa dessa topprodukter till extrapris just nu, så blir det verkligen rätt tid!
 

Lyxpaket ansiktsvård!

 

Intensive Serum

Används under din ansiktcreme, försärker effekten av din creme genom att jobba djupt ner i huden. En riktigt lyxig intensivkur för den som vill minimera rynkor och fina linjer. Flera aktiva ingredienser hjälper till att hålla huden ung och spänstig samtidigt som den blir mjuk och fin.
Hyaluronsyra ger spänst och huden blir fastare.
Ginkgo Biloba stimulerar cirkulationen och bidrar till ett fräscht utseende.
Echinacea verkar stärkande och bromsar förtidigt åldrande av huden.

Nya Intensive Eye cream

Området runt ögon och läppar är ansiktets ömtåligaste och mest sårbara område. Det är också där som de första uttryckslinjerna och rynkorna dyker upp.
Intensive Eye Cream är ett naturligt alternativ som bevarar huden runt ögonen ungdomlig och vacker. Förutom bockhornsklöverfrö innehåller Intensive Eye Cream både hyaluronsyra och pentavitin som effektivt hjälper till att trolla bort alla ålderstecken. Det är två effektiva fuktbindare som hjälper till att hålla huden ung genom att bevara spänst och smidighet.
Vitamin A + E tillsammans med Q10 är kraftiga antioxidanter som bekämpar fria radikaler och på så vis skyddar och bromsar det förtida åldrandet. En mix av solrosolja, majsolja, olivolja, sesamolja, macadamiaolja och sheasmör skyddar den känsliga huden runt ögonen och bevarar mjukhet och elasticitet.
 
Detta sköna lyxiga ansiktsvårdspaket kan du just nu beställa för bara 449:- (ordinarie pris är 528:-).
Antingen hör du av dig med ett mail till ingemar@imonway.se, eller så beställer du själv enligt instruktioner i ett tidigare blogginlägg (Vill du beställa själv?).
Priset gäller vid beställning senast 31 augusti 2016, men notera att lagret hos Alpnaering är stängt för semester till och med den 7 augisti 2016.

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela