www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Vill du beställa själv?

Publicerad 2016-07-04 15:25:00 i Allmänt,

Skulle du vilja beställa dina produkter från Alpnaering och Swissform direkt från leverantören själv?
 
Inga problem, det är hur enkelt som helst!
 
Gå in på www.alpnaering.se, blädra dig igenom det stora utbudet av både matprodukter och kroppsvårdsprodukter. Välj ut dina favoriter och klicka på köpknappen för att placera dom i din varukorg.
När du handlat färdigt klickar du bara på "Kassan" uppe till höger. När du kommer till kassan väljer du att registrera dig.
 
 
När du fyllt i dian personliga uppgifter anger du 18757 på raden för Din återförsäljares ÅF-nr. Välj sedan ett lösenord, och du är registrerad som direkthandlande kund hos Alpnaering. Inga krav, inga måsten, inga minimisummor att handla för, men du får tillgång till hela det stora produktutbudet med kvalitetsvaror!
 
 
 
Skulle du vara intresserad av att själv skapa en extrainkomst genom att sälja produkterna själv, så kryssar du i det alternativet. Skulle du vara intresserad av att vara värd/värdinna för en demokväll med Alpnaering och Swissform-produkter så kryssar du helt enkelt i det valet i stället.
 
Enkelt och smidigt, precis som det skall vara att handla online!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela