www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Mjuk med Mango!

Publicerad 2016-06-19 12:07:56 i Allmänt,

 
Passa på nu och skaffa dig det här sköna hudvårdskitet från Swissform till specialpris fram till 2016-06-27.
 
Shower Gel Mango är en lyxigt skön duschgel för hela kroppen som kan användas varje dag. Den har ett hudnära pH-värde som skyddar mot uttorkning och med 40 % aloe vera verkar den läkande och lugnande på en torr och känslig hud. Veteprotein ger en kraftigt fuktbevarande effekt,samtidigt som bla. citron och pelargon verkar antibakteriellt och lindrande. Kan även användas till ett uppfriskande bad.

Body Scrub Mango är en kroppspeeling med aprikoskärnor och bambustjälkar som ger en naturlig exfoliering som skonsamt tar bort orenheter, smuts och döda hudceller. Hudens naturliga cellförnyelse stimuleras och huden känns slät, mjuk och smidig. Perfekt förberedelse för efterföljande hudvård.

Body Cream Mango är en lyxig kroppscreme som effektivt håller huden mjuk och smidig hela dagen.Flera aktiva ingredienser som bevarar spänst och elasticitet.Förebygger förtidigt åldrande.Återfuktar huden efter bad eller dusch.
 
 
Just nu (till och med den 2016-06-27) kan du beställa det här hudvårdskitet av mig för 575:-. Ordinarie pris 677:-.
 
Skicka mig ett mail på ingemar@imonway.se om du är intresserad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela