www.imonway.se

En blogg om produkter jag gillar.

Jag har börjat äta ett nytt B-vitamintillskott

Publicerad 2017-03-18 14:18:00 i Allmänt,

B-vitaminer främjar ämnesomsättningen och dom bidrar till att minska trötthet och utmattning. Men det är ingen idá att bara "vräka i sig" hela den rekommenderade dosen av B-vitaminer på en gång för det klarar inte kroppen av att hantera. Med den här nya tabletten från Nutriway så har man dock löst det problemet!

 
 Den här tabletten är uppbyggd med en teknik som man har valt att kalla Dual Action, eller på svenska så har man gjort den dubbelverkande.
Den är uppbyggd av två olika lager, där det ena lagret i stort sett löses upp direkt när du tar tabletten, medans det andra lagret löses upp långsamt under upp till åtta timmar för att kroppen på ett optimalt sätt skall kunna ta upp alla B-vitaminerna som finns i den lilla tabletten.

Den innehåller hela dagsbehovet av 8 essentiella B-vitaminer och är lätta att svälja tack vare sin form och den lilla storleken.

Direkt när du tar tabletten frigörs vitaminerna B2 och B12 som både främjar ämnesomsättningen och motverkar trötthet.
Under de kommande åtta timmarna frigörs sedan B1, och B7 som främjar ämnesomsättningen, B9 som motverkar trötthet samt B3, B5 och B6 som både främjar ämnesomsättningen och motverkar trötthet.

Efter att ha tagit den här under ett par veckor nu så kan jag faktiskt säga att jag orkar mer, framför allt orkar hålla fokus på vad jag håller på med mycket lättare, så den här kommer jag absolut att fortsätta att ta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Imonway

En blogg om produkter och möjligheter. Jag arbetar med produkter lämpade för direktförsäljning genom två olika företag. Båda företagen har produkter av högsta kvalité inom sina respektive produktområden, och båda företagen erbjuder goda möjligheter för den som vill nå framgång med en egen verksamhet. Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka mig ett mail till Ingemar@imonway.se så skall jag berätta mer ..... Följ oss gärna på Facebook också: https://www.facebook.com/imonway.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela